Google Reklam Yönetimi

Wiki Article

Google Ads bilmeniz müstelzim en önemli konulardan birisi de reklam sıralamanızdır. Reklam sıralamanızı etkileyen onlarca müessir bulunmaktadır.

Tıklama Başı Maliyet. Reklamlarımıza her tıklandığında ösaymak istediğimiz maliyettir. Anahtar kelimelere ayrı ayrı teklifler vermemize olanak tanır.

Google Ads reklamlarının temel mantığı anahtar kelimeye verilen TBM Teklifi olsa da, Nişangâh edinme, gösterim başı gibi öneri stratejileri bile kullanılabilir.

Google Reklam Kampanyası oluşturma sürecinde ilk etap Google Adwords hesabınıza giriş ifa etmek ve Yeni Kampanya oluşturmaktır. Bu süreçte Google sizlere yardımcı çıkmak midein kampanya hedefiniz ile müteallik seçenekler sunar.

İlgi alanlarına nazaran hedefleme binan: İnternet kullanıcılarının dikkat alanlarına bakılırsa hedefleme yaparak, reklamlarınızı muayyen ilişik alanlarına iye kişilere gösterin.

Yegâne uslu toplumsal iletişim araçları platformlarında reklam yayınlayabileceğiniz gibi, bütün mecralarda da lansman yapabilirsiniz. Sosyal medya paketi satın alarak, nişane kesime bütün kanallardan yanık bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Reklam kampanyanızın en kilit noktalarından birisi olan reklam metinlerini, hedefinize oranlı ve potansiyel kullanıcı kitlenizi harekete geçirecek şekilde oluşturun.

Kısaca bunun midein reklam metinlerinde A/B testi yapmanızı öneriyoruz. Reklam metinlerinin kalite noktaını nite etkilediğini Google net bir şekilde oransal olarak vermiyor ancak bizim bu konudaki tahminlerimizin yüzde 99’a kadar sahih bulunduğunu da göstermek isteriz. Yapmış olduğumuz yüzlerce test sonucunda kalite noktaı hesaplanırken, reklam metninin ortalamanın üzerinde ya da altında sonuç vermesinin ne bir yüzdeye iye bulunduğunu anlayabilmeyi esasardık. Sizde yüzlerce adisyon yaparak bu sonuca ferah ferah ulaşabilirsiniz.

Reklamınız için Google Business Kent ile bayağı bir web sitesi kurabilir veya meraklı web dizayn hizmeti alabilirsiniz

Olumsuz anahtar lafız listeleri: Ansızın zait kampanyanızda kullanabileceğiniz negatif anahtar lafız listeleri oluşturmanızı sağlayan taksimmdür.

Siz bir nevi anahtar kelimelere mevduat yaparsınız. Kullanıcılar, sizi arattıkları kelimelere bakarak Google’da bulur. Bu yüzden reklam kampanyanızda mevzi verdiğiniz anahtar kelimeler dirimsel önem taşır.

Google Ads reklamları bâtınin reklam tesviye "Yaz sezonu reklamları" ve "Kış sezonu reklamları" yürütmek üzere iki döneme ayrılır.

Youtube Reklam Yönetimi Dünyada en şu denli videonun izlendiği ve kontrol motoru olarak en zait yeğleme edilen ortam Youtube’dan da özge sosyal iletişim araçları google reklam ajansı mecraları kabil reklam verilebilmektedir. Buradan maruz reklamlar genelde bir kanalı evet da bir web sitesini öncelemek midein verilir.

Google Ads öğrenmek zorla mu? Google Reklamlarını öğrenmek ve aktif bir kampanya geliştirmek çeşitli zorluklar muhtevaerir. Elan münteşir olan bazı sorunlar beyninde uğur demografinizi ve anahtar kelimelerinizi yanlış tanılamamlama, şirketinizi benzersiz kılan şeyleri anlatım etme sorunu, bili eksikliği ve mobil cihazlarda düzeltilmesi gereken bir web sitesi arazi tuzakır.

Report this wiki page