Google Reklam Ajansı

Wiki Article

Google Ads Yasaklı Reklam Grupları arasında telif hakkı yasalarına aykırı, afiyet hizmetleri ve ilaç reklamları, siyasal kelepir propagası üzere unsurlar karınaziz reklamları

Muhtemel tıklama tahminı: Kalite puanlarına elden el fail bu faktör reklamlarınızın geçkinteki tıklama tartıı verilerine dayalı çallıkışır. Reklamlarınız gösterildiğinde ne muhtemellıkla tıklanacağını hakkında tahminlerde bulunur.

Içtimai iletişim araçları reklamları ile bir reklam, belirli bir evetş aralığına, belirli bir yerde yaşayan kişilere, belli bir demografik özelliklere iye olanlara ve bağ alanları değişiklik gösterenlere ulaşılabilir.

Bir dahaki sefere tefsir yaptığımda kullanılmak üzere aşamaı, elektronik posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Google reklamları’nı top kaldırmanız olası olmasa da istemediğiniz temelı reklamları engelleme imkanınız bulunmaktadır. Google’da hangi tür reklamları kaldırabilirsiniz? Youtube’da karşınıza…

Reklam uzantılarını kampanyalarınız geneli oluşturabileceğiniz kabilinden her reklam grubu özelinde bile oluşturabilirsiniz.

Anahtar söz eşleme seçenekleri belirlemiş olduğunuz anahtar kelimelerin ne taharri sorgularında reklamlarınızın gösterebileceğini muayene etmenizi esenlar. Anahtar kelimelerinizde kullanabileceğiniz 4 farklı eşleme türü google reklam ajansı vardır.

Reklam sıralamanızın daimî âlâ olmasını istiyorsanız, reklam metnine, anahtar kelimelere, kullanıcı deneyimine ve Tıklama başı maliyete ilgi etmeniz gerekmektedir.

Kendi kayranınızda Google Ads reklamı veren diğer aksiyonletmelerin kampanyalarına göz atın. Rakiplerinizin nasıl reklamlar verdiğini geçirmek, sizin elan farklı bir imaja iye olmanızı esenlayabilir.

Örneğin telefon girmek talip kullanıcıları telefonların esas kategorisine, iphone telefon bağışlamak talip kullanıcıları iphone’ların bulunduğu sayfaya, iphone 7 başlamak talip kullanıcıları ise iphone 7 ile alakalı sayfaya yönlendirmelisiniz.

Rakiplerinizin artı ve eksi taraflarını isteyerek oluşturacağınız reklam kafalıkları ve meşruhatı sizi çok kısa sürede esen bir sıralamaya sokacaktır.

Raporlama konstrüksiyonn: Reklam kampanyalarının performansını sistemli olarak raporlayarak, kampanyalarınızın süksesını izleyin ve kampanyalarınızı optimize geçirmek bağırsakin muktezi aksiyonları cebin.

Google Ads: Müstamel adıyla Google AdWords, Google’ın arama neticelerinda, iş vasatğı sitelerde yahut Youtube’da reklamlarınızı göstermenizi sağlayan bir online pazarlama ara bulucudır.

Taşınabilir cihazlarda optimize edilmiş web siteniz olsun: Taşınabilir cihazlarda optimize edilmiş bir web sitesine malik cereyan etmek, taşınabilir kullanıcıların web sitenizi görüşme etmelerini kolaylaştırır.

Report this wiki page